Ett badrum med gråa väggar i microcement

Solid Color Microcement

CimentArt Solid Color är en idealisk dekorativ beläggning för efterbehandling av Microcement golv och väggar som ger en homogen kromatisk finish, förstärker och tätar Microcement beläggningar. Den största egenskapen är att den garanterar en enhetlig och kontinuerlig färg på Microcement beläggningar.

Appliceringen av CimentArt Solid Color resulterar i en kontinuerlig färg, utan marmorering eller fogar på ytorna där den appliceras. Resultatet är en dekorativ beläggning med en helt enhetlig färg och helt vattentät. Genom att ha en minsta tjocklek efter applicering (mellan 2 mm till 4 mm) och en enorm vidhäftning, kan CimentArt Solid Color på praktiskt taget vilken yta som helst utan behov av rivnig.

Det kan appliceras på väggar, golv, duschar, köksbänkskivor, möbler, m.m. Det kan appliceras på de flesta underlag som betong, gipsskivor, keramik och m.m. Solid Color CimentArt finns i de flesta färger i RAL-diagrammet och du kan också få en glansig, satin eller matt finish. Som tätningsmedel görs dess applicering på Microcement snabbt och enkelt. I Solid Color CimentArt Sealer har vi tillgängliga nästan alla färger i dekorativa RAL- och NCS-diagram.

Ett ljust modernt sovrum med gråa väggar i microcement
Kontakt Webbshop 0