Ett badrum med gråa väggar i microcement

Microcement

Detta kan Microcement användas till

Vad är Microcement?

Microcement är något som har blivit väldigt populärt inom heminredning när man vill skapa en mer rå look och känsla i hemmet. Microcement som även går under namnet microbetong är i grund och botten ett cementpulver som blandas med resin och tilläggs önskad färgpigment. Man kan säga att microcement här är tunnare lager av cement som kan appliceras på i stort sett alla typer av ytor. Microcement används speciellt som beläggning på golv, men det kan även användas på exempelvis väggar, trappor, i badrum och på bordsskivor.

Microcement med färger

Microcementets färger är inte begränsad enbart till gråa nyanser som ofta förknippas med just cement. Det finns många olika valmöjligheter när du ska välja färg på ditt microcement och färgen beror så klart på vilket urval som erbjuds hos varje enskild tillverkare.

Men i regel så kan du få microcement i många olika färger - allt från klassiska gråa färger till klara färger som röd, blå, gul och svart. Du kan inspireras på våra showrooms.

Detta kan Microcement användas till

Som ovan nämnt så kan microcement användas på många olika ställen i ditt hem. Nedan kan du se några exempel på ytor där microcement kan appliceras och användas.

Microcement badrum

Badrummet är ett bra och populärt ställe att lägga microcement. Du kan lägga det på redan befintligt kakel och klinker och du kan själv välja om du vill ha en yta som är halksäker eller helt slät, valmöjligheterna är många.

När du ska lägga microcement på kakel och klinker så får du alltid en fin och slät yta, vilket gör det till ett mycket populärt val just i badrum.

Microcement på bordsskivor

Microcement kan användas Både till bänkskivor i köket eller på matbordet och är ett perfekt val för dig som vill få en modern och rå betonglook i ditt kök. Fördelen med att använda det till bänkar och bordsskivor är att det är väldigt lätt att rengöra och du behöver endast använda en fuktig trasa.

Microcement på golv

När du ska renovera golvet så är microcement ett mycket bra val. Om man lägger microcement korrekt på golvet så har det en väldigt hög slitstyrka och det får en väldigt lång livstid vilket gör det till en bra och billig renoveringsmöjlighet.

Den släta ytan som du får av att lägga microcement på golvet är mycket lätt att rengöra och det gör att produkten blir extra populär att använda i köket.

Microcement, varför ska jag välja det?

  • Med microcementen får du en unik betong yta med mycket liv och struktur i den.
  • Skarvfria betongytor
  • Brett utbud av färger och textur
  • Modern och unik betong design tack vare att applicering görs för hand
  • Genom olika tryck med spackelspaden kan vi öka eller minska strukturer 
  • Bygger endast 2-3mm
  • Mycket lättstädat och helt fri från mögel och fuktangrep
  • Slitstark yta
  • Vattentät
  • Microcement används inomhus och utomhus på de flesta underlag.

Microcement badrum

Microcemnet är väldig populär att använda i badrummet, det kan appliceras i nya badrum med även vid renovering. Microcementen kan läggas på befintligt kakel, klinker om tätskikt är hel utan att riva allt. Med microcement får man en fin, unik och slät yta.

Läs mer!

Microcement bordsskiva

Oavsett om det är bänkskivan i köket eller matbordet som behöver en makeover, så är microcement ett perfekt val. Det ger en modern och rå betonglook, samt att det är lätt att rengöra.

Läs mer!

Microcement golv

Microcement på golvet passar perfekt på de flesta utrymme i huset, kontor och offentliga miljöer. Det har en hög slitstyrka och en lång livstid. Den släta ytan är lätt att rengöra vilket gör microcement extra populära.

Läs mer!

pris för microcementapplicering

Microcement 08

vi utför microcement arbete i hela Stockholm.

Ett ljust modernt sovrum med gråa väggar i microcement
Kontakt Webbshop 0