Bara fantasin sätter gränser

Vi skapar unika betongytor för golv, väggar, möbler & tak

Microcement golv

Har du funderat på att piffa upp ditt golv hemma eller på företaget? Låt oss göra den här tjänsten åt er!

Den industriella looken som man får utav ett microcement golv har varit populärt länge och vi tror trenden är här för att stanna. Oavsett om det är klinkers, trägolv, plastmatta eller annat material så går det att lägga microcement på nästan alla befintliga underlag. Om du funderar på att ha ett golv i microcement så gäller samma sak som med annat material – det måste finnas ett godkänt tätskikt.

Vad som främst bör nämnas är att ett golv i microcement är miljövänligt eftersom det innehåller ingredienser från naturen. Våra produkter är också miljövänliga enligt certifikat ISO, vilket gör att ett golv i microcement är ett utmärkt val ur den aspekten.

Vem som helst kan inte ha ett traditionellt microcement golv i sin bostad/lokal eftersom det blir väldigt tungt och det finns inga garantier att bjälklaget kan bära tyngden. Det är här vi kan hjälpa till med ett alternativ – golv med microcement. Man kan som sagt lägga microcement i princip på vilket underlag som helst och det man i stora drag gör är att man lägger tunna lager microcement som bara bygger cirka 2-3mm på nuvarande golv. Resultatet av ett microcement golv är att det inte väger ens hälften av vad ett traditionellt gör – vilket i sin tur gör att dom allra flesta kan fräscha upp sitt nuvarande golv till microcement golv oberoende av hur huset är uppbyggt.

Om du letar efter ett lättstädat golv så är ett golv i microcement absolut något att ha i åtanke. Eftersom det inte blir några fogar eller skarvar så gör det städningen enklare och mer effektiv!

Det finns som du kanske förstår många fördelar med ett golv i microcement och en fördel som inte har nämnts är att det är värmeledande! Detta betyder att du kan lägga golvvärme utan konstigheter så att golvet inte ska kännas kallt. Det är särskilt lockande om du är sugen på microcement i badrummet.

När du har bestämt dig för att skaffa ett microcement golv oavsett om det är till ditt hem eller till jobbet så hör mer än gärna av dig till oss så kan vi komma med förslag och svara på dina frågor.

Microcement 08

vi utför microcement arbete i hela Stockholm.

Microcement 08 - orter
info@microcement08.se 070 - 096 09 91