Ett badrum med gråa väggar i microcement

Microcement golv

Har du funderat på att piffa upp ditt golv hemma eller på företaget med microcement golv? Låt oss göra den här tjänsten åt er!

Den industriella looken som man får utav ett microcement golv har varit populärt länge och vi tror trenden är här för att stanna. Oavsett om det är klinkers, trägolv, plastmatta eller annat material så går det att lägga microcement golv på nästan alla befintliga underlag. 

Våra produkter är också miljövänliga enligt certifikat ISO, vilket gör att ett microcement golv är ett utmärkt val ur den aspekten.

Man kan som sagt lägga microcement i princip på vilket underlag som helst och det man i stora drag gör är att man lägger tunna lager microcement som bara bygger cirka 2-3mm på nuvarande golv. Resultatet av ett microcement golv är att det inte väger ens hälften av vad ett traditionellt gör – vilket i sin tur gör att dom allra flesta kan fräscha upp sitt nuvarande golv till microcement golv oberoende av hur huset är uppbyggt.

Om du letar efter ett lättstädat golv så är ett microcement golv absolut något att ha i åtanke. Eftersom det inte blir några fogar eller skarvar så gör det städningen enklare och mer effektiv!

Det finns som du kanske förstår många fördelar med ett microcement golv och en fördel som inte har nämnts är att det är värmeledande! Detta betyder att du kan lägga golvvärme utan konstigheter så att golvet inte ska kännas kallt. Det är särskilt lockande om du är sugen på microcement i badrummet.

När du har bestämt dig för att skaffa ett microcement golv oavsett om det är till ditt hem eller till jobbet så hör mer än gärna av dig till oss så kan vi komma med förslag och svara på dina frågor.

Microcement 08

vi utför microcement arbete i hela Stockholm.

Ett ljust modernt sovrum med gråa väggar i microcement

Microcement08 är proffs på golv

Hos oss hittar du microcement golv som har en industriell look och som är ett hållbart alternativ för dig som behöver ett slitstarkt golv. Vårt microcement golv är ett enkelt sätt att fräscha upp och modernisera ditt nuvarande golv som du har i din bostad eller lokal.

 

Rätt golv för rätt rum

Något som vi är bra på är att anpassa rätt golv till rätt rum. Det är viktigt att man har detta i åtanke och vi på Microcement är proffs på just detta. Eftersom vårt microcement golv är väldigt slitstarkt så passar det perfekt i rum där man ofta befinner sig och som man går mycket på. Om du exempelvis har ett hem med husdjur så krävs det även ett slitstarkt och robust golv då repor och andra skador lätt kan uppstå. Golv i våtutrymmen som exempelvis i tvättstugan eller badrummet måste givetvis vara beständigt mot väta och en högre luftfuktighet, det är inga problem med ett Microcement golv.

 

Golv som är lätt att underhålla

Det är såklart också en stor fördel om ditt golv är lätt att underhålla. Våra Microcement golv är väldigt enkla att städa och underhålla vilket gör att det krävs minimalt arbete för att hålla det rent.

Kontakt Webbshop 0