Ett badrum med gråa väggar i microcement

Microcement kök

Funderar du på att renovera ditt kök? Ta en titt på microcement!

Vi ser att fler och fler efterfrågar microcement i köket och det är inte förvånade då det finns flera fördelar med det! Det är inte bara snyggt utan det är också väldigt praktiskt att använda sig av microcement i köket.

En fördel med microcement i köket är att det är lätt att underhålla och rengöra, det räcker med vatten och neutral tvål. Det är elegant och erbjuder ett modernt utseende. En annan fördel med att använda det i köket är att det är en enkel installation och applicering eftersom det appliceras direkt på det befintliga materialet, så länge underlaget är i bra skick. Det bygger endast mellan 2-3 mm. Förutom att kunna appliceras på det befintliga materialet har vi på Microcement 08 ett brett sortiment av microcement i olika färger för att anpassa oss till alla smaker eller behov för att skapa unika utrymmen.

Det finns många områden där microcement kan appliceras i köket. Det kan vara golvet, väggar, köksö, bänkskiva och stänkskydd. Ta en titt på vår inspiration-sida. Och här kan du läsa mer om microcement bänkskiva.

Om du är intresserad av microcement i köket så får du mer än gärna kontakta oss så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Microcement 08

vi utför microcement arbete i hela Stockholm.

Ett ljust modernt sovrum med gråa väggar i microcement
Kontakt Webbshop 0