Ett badrum med gråa väggar i microcement

Microcement Bänkskiva

Under senare år har det blivit allt mer populärt med bänkskiva utav microcement och vi erbjuder den här tjänsten! Ska du göra en renovering av ditt kök hemma eller är det så att företagets kök behöver en uppfräschning så ta en extra funderare på microcement bänkskiva, det ger en modern look och lyfter hela rummet.

Att använda sig av microcement bänkskiva i köket passar utmärkt, inte minst för att materialet är 100% vattentätt. Det har också ett slitstarkt ytskikt och lätt att hålla rent – att det är fogfritt underlättar förstås skrubbandet och städningen. Med det sagt så funkar det vattentäta materialet även väldigt bra att använda i badrum.

När du tänker betong tänker du antagligen på färgen grå i olika nyanser. Men sanningen är den att du kan få din microcement bänkskiva nästan i vilken färg du vill. Gul, lila, rosa eller grönt kanske är din favoritfärg och något du vill applicera i inredningen hemma eller på jobbet. Eftersom cementen kan appliceras på nästan alla underlag så innebär det att inget nödvändigtvis måste rivas och med det så sparar du mycket troligt både tid och pengar på att köpa en microcement bänkskiva. När du bestämt dig för att göra om din gamla bänkskiva till en bänkskiva i microcement, oavsett om det är på företaget eller hemma, så får du mer än gärna kontakta oss för en dialog om vad vi kan erbjuda dig - både färg, struktur och andra val och tips.

Microcement bänkskiva enligt dina önskningar

Du kan som sagt välja i princip vilken färg du vill men du kan också välja mellan olika texturer och ytbehandlingar. Allt för att du som kund ska känna att microcement bänkskivan passar in med känslan och utseendet där du vill ha den.

I textur kan du bestämma om du vill ha grov, medium eller fin. Ytbehandling har valen matt, satin och glans – där väljer du beroende på eget tycke och smak.

Vanliga frågor om Microcement Bänkskiva med snabba svar

Hur starkt och hållbart är en microcement bänkskiva?

Väldigt hållbart trots tunnheten, du lär inte behöva köpa ny bänkskiva någonsin.

Hur lång tid tar det för min microcement bänkskiva att torka?

Allt från 5 dagar och uppåt så kan man röra det – dock inte inredningsvänligt förrän ca. 1vecka.

Kommer färgen jag använder på microcement bänkskivan blekna?

Nej, det bleknar inte.

Om jag vill ha flera färger på min bänkskiva, går det att lösa med microcementen?

Ja, det går alldeles utmärkt! Man kan göra olika mönster och t.o.m. logga – antingen under tiden eller i efterhand.

Är microcement bänkskiva känslig mot värme?

Ja, materialet är känsligt för direkt värme.

Kontakt Webbshop 0