Ett badrum med gråa väggar i microcement

Microcement vägg

Microcement för kakel, plastmatta och vägg

Microcement är något som har blivit ett populärt val och kan användas på många platser i hemmet. Du kan exempelvis använda det för kakel, plastmattor, bordsskivor och väggar. Det är numera ett allmänt populärt val när det gäller heminredning, speciellt bland de som vill skapa en råare look i sitt hem.

Microcement är i grund och botten ett cementpulver, resin och färgpigment. Det är tunnare lager av cement som kan användas på i stort sett alla typer av ytor. Microcement används speciellt som beläggning på många typer av golv, men det kan också användas till bland annat trappor, väggar, bordsskivor och i badrum.

Microcement på kakel

På Senare tid har det blivit mer och mer populärt att använda microcement på kakel. I exempelvis badrum är microcement ett populärt material att inreda med. Eftersom det är ett väldigt starkt material som är lätt att rengöra så är det inte alls konstigt att många väljer att använda det i badrummet.

En annan fördel med microcement är att det kan läggas på kaklet som du redan har eller på ditt klinker. Det gör att du på ett enkelt sätt kan förnya ditt badrum genom att applicera microcement på kakel.

Microcement på plastmatta

Att lägga microcement på plastmatta samt väggar och golv i badrummet gör att du kan få ett helt nytt utseende i ditt badrum för en väldigt billig peng. Istället för att utföra en dyr och komplicerad renovering av ditt badrum så det kan du istället helt enkelt lägga microcement på din plastmatta för att ge det ett snyggt utseende snabbt och enkelt. Att lägga microcement på plastmatta har också fördelen att du kan få det i flera olika nyanser eftersom att materialet består av betong som med färgpigment går att få i olika utseenden.

Det här även ett mycket hållbart material som är mjukare än klinker och lätt att hålla rent.

Microcement vägg

Med Microcement på väggar kan man skapa en sömlös ytbeläggning som är designad för att ge snygga fogfria ytor. Ytan ger en industriell och modern look som är lätt att hålla efter och rengöra. Eftersom Texturen är naturlig och det finns en bred variation av färger och nyanser så kan du få en exklusiv finish utöver det vanliga när du använder microcement på vägg.

Tack vare det att materialet är ett enkelt sätt att ge dina väggar en ny och fräsch look med och ett relativt billigt alternativ så är det något som har blivit väldigt populärt i svenska hem på senare år.

Microcement 08

vi utför microcement arbete i hela Stockholm.

Ett ljust modernt sovrum med gråa väggar i microcement
Kontakt Webbshop 0